logo

Geachte relatie,

Tandprothetische Praktijk 4Dental is uit zijn jasje gegroeid aan de Van Egmondstraat in Castricum. Daarom hebben wij nagedacht over de toekomst van de praktijk en wat wij voor onze patiënten willen betekenen.

Al enige tijd werken wij samen met het CPI in Alkmaar. Dit is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Specialistische behandelingen zijn vaak gecompliceerd en kunnen alleen tot een goed resultaat leiden wanneer er sprake is van een goed samenwerkend team.

Door het hoge kennisniveau in deze praktijk hebben wij besloten om de samenwerking te versterken en Tandprothetische Praktijk 4Dental te verhuizen naar het CPI Alkmaar. Door intensief samen te werken zijn straks verschillende disciplines onder één dak gevestigd, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Indien u een geplande afspraak heeft staan, dan gaat deze gewoon door op het nieuwe adres. Uw eigen tandprotheticus, alleen op een ander adres.

Tandprothetische Praktijk 4Dental
Alkmaar/CPI
Kennemerstraatweg 128
1815 LD Alkmaar

U kunt hier terecht als u kunstgebitproblemen heeft, voor het aanmeten van uw nieuwe kunstgebit, het opvullen van uw huidige kunstgebit of reparaties. Voor afspraken neemt u contact op met het afsprakenbureau van Tandprothetische Praktijk 4Dental op telefoonnummer 088 – 3211111. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en zien u graag in onze praktijk op de nieuwe locatie!

Met vriendelijke groet,

Team Tandprothetische Praktijk 4Dental

 

Voor uitsluitend kunstgebitreparaties kunt u ook terecht bij 4Dental Tandtechniek aan de Edisionweg 24 te Alkmaar.