logo

Uw nieuwe kunstgebit is in goede handen bij Tandprothetische Praktijk 4Dental

Tandprothetische praktijk 4Dental is een door het ONT erkende groep van Tandprothetische praktijken. Wij hebben locaties over het hele land. Samen met een team van ervaren tandprothetici en KPT-ers (prothese specialisten) maken wij alle soorten kunstgebitten. Wij maken kunstgebitten, implantaatprotheses (het klikgebit), frames en plaatjes.

Het beroep ‘tandprotheticus’ is beschermd en heeft een wettelijke status. Een tandprotheticus mag zelfstandig kunstgebitten aanmeten en vervaardigen: daar is geen tandarts voor nodig. U kunt dus zonder verwijskaart een afspraak maken wanneer u een nieuw kunstgebit nodig hebt of als deze gerepareerd moet worden.
Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract. Wij verzorgen dan de financiële afhandeling.

Missie

Tandprothetische Praktijk 4Dental streeft naar een constante hoge kwaliteit van prothetische zorg en producten. Er wordt continu gekeken naar de beste technieken. Door een landelijke dekking bent u altijd verzekerd van de beste prothetische zorg dicht bij huis.

Visie

Tandprothetische Praktijk 4Dental loopt voorop op het gebied van innovatie. Voordat wij een innovatie doorvoeren, wordt dit eerst uitgebreid getest in ons eigen tandtechnisch laboratorium. Door deze samenwerking en onze uitgebreide knowhow wordt u behandeld met de beste technieken, waarbij patiëntvriendelijkheid en kwaliteit voorop staat.