logo

Kwaliteitskeurmerk HKZ

In alle praktijken van TP 4Dental werken wij volgens een kwaliteitssysteem. Alle praktijken zijn hiervoor afzonderlijk gecertificeerd. Het ONT kwaliteitskeurmerk betekent voor u een continue kwaliteit, controle van materialen, klanttevredenheidsonderzoek en alle processen die komen kijken bij het voeren van een praktijk.

Het kwaliteitskeurmerk wordt elk 3 jaar opnieuw getoetst door een externe commissie. Alle facetten van dit keurmerk worden dan gecontroleerd op uitvoering in al onze praktijken.

Kijk voor meer informatie over het kwaliteitskeurmerk op de website van het ONT.

Garantie (no cure, no pay)

Op al onze diensten en producten zijn de algemene garantie afspraken van zorgverzekeraars en ONT van toepassing. Deze voorwaarden zijn hier terug te lezen.

Maar wij gaan een stapje verder! Bij TP 4Dental zijn wij pas tevreden als u dat bent. Wij werken met een unieke no cure-no pay garantie. Bent u binnen een half jaar niet tevreden met uw nieuwe kunstgebit , ondanks de inspanning van onze specialisten? Dan krijgt u de mogelijkheid om uw kunstgebit in te leveren en uw geld terug te krijgen. Wij vertrouwen erop u hiermee een absolute tevredenheidsgarantie te bieden.

Klachten of complimenten

Tandprothetische Praktijk 4Dental staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn geleverde diensten. Dat proces is nooit af. Daarom is uw kritiek, hoe moeilijk soms ook, voor ons een geschenk: het is een kans op verbetering! Geef ons die kans. Mail uw suggesties of kritiek en wij reageren hier altijd op. Samen worden we er beter van!