logo

Contactgegevens

Stationsstraat 46
8601 GG Sneek
T: 0515 – 413038
T: sneek@4dental.nl

Openingstijden

Maandag – Donderdag:
8:15 uur tot 17:00 uur (tussen 12.00 en 13.15 gesloten)

Vrijdag:
8:15 uur tot 12:00 uur

Over ons

De naam Makken is al sinds 1946 een begrip in Sneek en omgeving. Ooit gestart als tandtechnisch laboratorium werd het bedrijf in 1989 door de nieuwe generatie Makken uitgebreid met een tandprothetische praktijk. Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de 4Dental groep.

Een tandprotheticus is een paramedisch specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses, zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

In combinatie met het 4Dental Service Lab in Sneek kunnen wij garant staan voor een snelle service en een met zorg aangemeten en vervaardigde gebitsprothese. Vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de prothese, werkt de tandprotheticus geheel zelfstandig aan uw nieuwe prothese en bespreekt met u uw persoonlijke wensen.

Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak en voor reparaties en aanpassingen (rebasing) kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
Onze praktijk is gecertificeerd conform de regelgeving van de HKZ en op basis van de NEN-ISO 9001 norm.

Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

Remmert Makken tandprotheticus
Elise A. Makken specialist prothesetechniek

Afspraak maken

Wij geven uw gegevens nooit aan derden. We gebruiken ze alleen voor onze eigen administratie en voor noodzakelijke werkzaamheden.