logo

Hoe werkt een Tandprothetische praktijk?

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, wordt u in de praktijk ontvangen voor een intake gesprek. Na de kennismaking worden eventuele klachten van uw huidige kunstgebit en uw wensen besproken. Wij noteren uw persoonlijke en medische gegevens. Daarna voeren wij een mondonderzoek uit, waarna we het behandelplan en de daarbij behorende kosten bespreken. Na instemming met het behandelplan maken we afspraken voor de behandeling.

Is er eerst een tandheelkundige behandeling nodig aan uw eigen tanden of kiezen? Of moeten er implantaten worden geplaatst? In dat geval verwijzen wij u door naar uw behandelende tandarts, een implantoloog of kaakchirurg.

Landelijke spreiding

Door de landelijke spreiding van Tandprothetische Praktijk 4Dental is er altijd wel een vestiging dicht bij u in de buurt. Op de website vindt u al onze behandellocaties. (doorklik optie naar de vestigingen) Tandprothetische Praktijk 4Dental is vaak gevestigd op dezelfde locaties als tandtechnisch laboratorium 4Dental Tandtechniek. De medewerkers werken voor Tandprothetische Praktijk 4Dental als 4Dental Tandtechniek. Doordat onze medewerkers niet alleen behandelen maar ook het techniekwerk zelf maken ontstaat een optimaal eindresultaat.